Aamuhetki mökillä ja vähän mökkiastioista

Olipa mukava päästä taas mökille! Tosin moni muukin pääkaupunkiseudulla oli päättänyt lähteä hyvän sään aikana viikonlopuksi Lahden-tielle. Köröttelimme perjantaina iltapäivällä Kehä ykköstä lähes tunnin kunnes pääsimme Lahden-tielle ja kohti Keski-Suomea. Mökillä oltiin vasta iltamyöhään, joten saunan lämmitys jäi tälle päivälle. No, sehän sopii lauantaille :).

Pelargonit olivat joten kuten säilyneet mökillä ilman kastelua. Alta kasveleva parvekelaatikko on toiminut tänä kesänä parhaiten. Puna-valkoinen pelargoni-istutus kukkii komeasti edelleen, vaikka vaaleanpunaiset yksittäin ruukkuihin istutetut pelargonit olivatkin vähän kuivahtaneet. Eipä ihme, elokuu on tarjonnut upeita aurinkoisia päiviä ja vähän sadetta.

Suvun vanhat marjapoimurit ovat olleet käytössä tänäkin vuonna – pojat kävivät porukalla mustikassa, ja jokaiselle riitti oma. Mökkiastioina meillä on käytössä vanhoja Arabian astioita, joita täydensimme Iittalan Primaveralla. Jossain vaiheessa harkitsimme myös iloisen väristä Origo-sarjaa. Harmillista kyllä Primavera on jo lopetettu, joten rikkoutuvien astioiden tilalle ei saa enää uusia. No, värikäs mix and match sopii hyvin mökille.

Tunnistatko muuten, mikä on tuo vanha matala siniraitareunainen Perhos-kannun alla oleva Arabian lautanen? Luulimme aiemmin, että se olisi Pekka-sarjaa, mutta vissiin ei sittenkään?

aamuhetki1

pelargoni1

poimurit

aamuhetki

astiat

astiat2

astiat3

astiat4

suola-astia

kello

pelargonit

Aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.