Habitare-palat

Ennätin pikavisiitille Habitare 2016 -messuille perjantaiaamuna. Mukavan väljää oli vielä kuljeskella,  ja oli hauska nähdä paljon alan opiskelijoita paikalla.

Väriä ja rohkeutta, sitä oli ainakin Vepsäläisen osastolla. Sitä näkyi myös sisustuksen trendit -osastolla, jossa luovalla tavalla yhditettiin eriaisia asumisen teemoja ja maailmoja.

Design-talo on tullut rytinällä moderneja talomallistoja halajavien tietoisuuteen, ja sieltä kerrottiinkin, että modernit mallit ovat kysyttyjä erityisesti Etelä-Suomen alueella. Ette varmaan ole välttyneet Design-talon laajalta Pala-malliston kampanjalta, joten ei siitä enempää.

Minua ovat ilahduttaneet räsymattojen uudet käyttökohteet, mm. Finlaysonin kampanja. Lungi (mylungi.fi) esitteli hauskoja säkkituoleja räsymatoista. Valaistuksen puolella mieleeni jäi erityisesti uusi tekijä – Sagalaga design – jolle toivon suurta menestystä vaikuttavan Korpi-valaisimen kanssa.

Erikoismaininta taideosastolle – taide on tärkeä sisustuksellinen elementti, joten osasto sopi enemmän  kuin nenä päähän Habitareen. Luvat  taideteosten  kuvaamiseen olisi pitänyt saada erikseen, siksi pitäydyin tavanomaisessa huonekalu-piensisutus-kuvauksessa.

Olipa hauska käydä Habitaressa! Aina sitä pää ja ajatukset ovat vähän eri asennossa, kun saa uusia ideoita ja vaikutteita!

habitare15

Yllä ja alla: Väriä Vepsäläisen osastolla.

habitare10

habitare3

Räsymaton uudet ulottuvuudet!

habitare4

habitare5

Muovia, muovia – sitähän piisaa. Plastic Living Room oli tehnyt kaiken muovista. Valaisimissa mm. Ikean muovisia astioita.

habitare6

Miltä tuntuisi punainen huone? Hmm. Kenties seinän verran…

habitare7

Yllä ja alla: Hakolan hyllyt ihastuttivat. Viherkasvit saa hyllyille hienosti vaikka upotettuina ja alusastian kanssa varustettuina. Upeaa, toimivaa ja kaunista.

habitare8

habitare9

Harmonista luonnonväreissä.

habitare11

Jos tililläni olisi ollut satasia, olisin satsannut tähän Sagalaga Designin Korpi-valaisimeen. Kyllä vaan, auringonlasku puiden takana on selvästi aistittavissa.

habitare13

Everyday Designin pikkuhyllyt olisivat mieluusti löytäneet tiensä myös kotiimme.

habitare12

Parhautta eläinkotiin! Kauniit ja käytännölliset koiran ja kissan ruoka-astiat telineineen! Tällaista kisuillemme todella himoitsin. Thinktoday.fi.

habitare2

Sokerina pohjalla Marimekon Räsymatto- ja Siirtolapuutarha-sarjojen astiat.

habitare1

Mukavaa viikonloppua!


Some pics from Habitare 2016 Fair.

Heli