Juhlien jälkeen & kotipäivitys

Eilen juhlimme esikoisen konfirmaatiota. Kaveri oli kesällä seikkailuriparilla, jolta oli jäänyt paljon hienoja muistoja. Juhlat olivat täällä Espoossa vasta nyt, syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Edellisen yön satoi kaatamalla – tiet ja niityt tulvivat. Messun aikana sää selkeni, ja aurinko tuli esille pilvien takaa. Mikä helpotus! Olin pelännyt, että joutuisimme istumaan sisätiloissa koko porukalla ja syömään vuorotellen. Nyt kaikki sujui jouhevasti, ja ulkona terassilla tuli jopa kuuma – ainakin tummiin pukuihin pukeutuneille miesvieraille.

Olo on täynnä kiitollisuutta siitä, että nuoren elämässä on paljon rakasta sukua ja ystäviä. Osa tuli useiden tuntien ajomatkan takaa, ja monet palasivat vielä samana iltana kotiin. Suurella lämmöllä ajattelen jokaista, joka pääsi paikalle <3.

Viikko alkoi napakasti omalta osaltani siten, että olin saanut ajan pienehköön leikkaukseen heti maanantaiaamuksi. Pääsin operoitavaksi päiväkirurgiselle, ja kaikki meni hyvin. Kotona ollaan, mutta iisisti pitäisi muistaa ottaa.

Fiilis onkin kuten hyvien juhlien jälkeen, kiitollinen ja onnellinen.

Mukavaa viikon alkua!

Our home after the confirmation party of our son. Right now I am feeling very grateful and happy.

Have a lovely week!

Heli

koti

IMG_1176

koti6

koti1

koti2

koti5

koti4

koti3

PS. Näitä en lähtenyt hakemaan, mutta löysin hauskat mustat sohvapöydät Ikeasta viime viikolla – toimivat hyvin myös ruokailussa. Pöydät saa myös vähän sisäkkäin, jos tarpeen.