Kurkistus makkariin

makkari

Tämän viikonlopun iso urakka alkaa olla loppupuolella, huoh! Olin jotenkin tullut siihen ajatukseen, että kirjahylly on vähän levottoman näköinen olohuoneessa. Isona elementtinä se vielä tuntui hallitsevan koko tilaa. Ei sillä, ettenkö olisi syvästi kiintynyt kirjoihini ja kirjahyllyyn, mutta tarvitseeko hyllyn nyt välttämättä olla paraatipaikalla olohuoneessa? Haaveilin seesteisestä vaaleasta seinästä, joka heijastaa valoa isosta olohuoneen ikkunasta. Kirjahylly tuntui monenkirjavine kirjanselkämyksineen vangitsevan liikaa huomiota.

Siispä tuumasta toteutukseen. Mittailimme, että saisimme ainakin kaksi leveyttä hyllyjä mahtumaan yläkerran makuuhuoneen puolelle. Sitten ongelmana olisi enää matalampi, neljästä hyllystä koostuva kokonaisuus, jonka varmaankin saisimme mahtumaan jonnekin toisaalle. No niinhän sitä tuumailin.

makkari1

makkari2

Vasen seinä on lattiasta kattoon täynnä kirjoja. Makkarin sisäikkuna keventää sisustuksen ilmettä ja tuo lisää valoa huoneeseen.

makkari3

Tämä matalampi neljän hyllyn kokonaisuus sijoitettiin, alkusuunnitelmasta poiketen, vielä makkariin.

makkari4

En voinut vastustaa kiusausta, sain kaksi hyllyllistä kirjoja järkättyä sävy-sävyyn :).

Lopputulos on tässä, eli makkarimme on nyt myös kirjasto. Nimittäin myös se neljän hyllyn matalampi setti sijoitettiin toiselle seinustalle sängyn vierelle, ja puoliso sai luopua yöpöydästään.

Olen muutenkin jo jonkin aikaa halunnut laittaa makkarimme uuteen uskoon. Trendikäs harmaa takaseinä, kaunis tumma sängynpääty ja pellavaiset, graafiset sängynpeitteet ja tyynyt olisivat enemmän kuin mieleeni. Mutta nyt vielä mennään tällä maalaisromanttisella tyylillä, kunnes energiaa seuraavaan projektiin on kerätty riittävästi!

Siitä olohuoneen seesteisestä seinästä… No, laitan kuvia, konsa olemme saaneet olohuoneen jälleen järjestykseen. Kun aloittaa pientä järjestelyhommaa, laittaakin samalla isomman vyöryn liikkeelle, nääs!

Mukavaa viikon alkua!

———-

We moved our bookshelves from downstairs to upstairs. I thought the bookshelves looked too restless in our living room, so why not try to place them into our bedroom. Well, I am not sure whether this will be the final destination for all of the shelves, but so far so good. At least I will be seeing some wonderful dreams surrounded by all these stories.

Have a lovely week!