Kurkistus opiskelijaboksiin

boxi7

boxi

boxi1

boxi2

boxi3

boxi4

boxi5

boxi6

boxi8

boxi9

boxi10

boxi11

boxi12

boxi13

boxi14

Ajattelin vähän raottaa opiskelijaboksini ovea – tällainen yhden huoneen asunto tämä nyt on. Asuntooni kuuluu myös pieni keittokomero ja suihku/wc. Ihan passeli siitä tuli, ja kalusteet löytyivät mökiltä ja kotoa.

Jos olisin lähtenyt sisustamaan omaa ensimmäistä opiskelijaboksia, sen sisustus olisi aikalailla eri tyylinen: graafisempi, ajattomampi ja moderni. Nyt asustelen näiden lempeiden vanhojen huonekalujen kera.

boxi15

boxi16

Neljännen kerroksen näkymät ovat varsin suojaisat, mutta sain nyt ripustettua verhotkin ikkunaan. Syksy on täällä Keski-Suomessa täydessä väriloistossaan, kuulemma pidemmällä kuin kotikonnuilla Espoossa.

Olen edelleen aivan into piukkana opiskelujen parissa, vaikka päivät yliopistolla ovat pitkiä – aamukahdeksasta neljään tai iltakuuteen. Kiehtovaa ja mielenkiintoista! Enkä saata kehua opiskelijakamujani, meillä on aivan loistava me-henki.

Mutta nyt on aivan pakko lähteä vähän ulos kävelemään, ettei päässä pyöri vain luennot ja muut opiskeluasiat.

Mukavaa viikon alkua!

Heli


This is my student life and living in one room. I much enjoy studying at the University, and one of the best things here is that we have a wonderful group of students on our class.

2 thoughts on “Kurkistus opiskelijaboksiin”

  1. Oikein paljon onnea sinulle uudesta opiskelupaikasta!!! Kuulostaa mukavalta alulta, kera mukavien opiskelukavereiden. Ja ”kämppäsi” on kotoisa ja kodikas ja tuo varmaan mukavan olon itselle, kun tavarat ovat tuttuja ja turvallisia. Mukavia syyspäiviä opiskeluusi. Viikko hurahtaa nopsaan ja kotiinkaan ei onneksi ole liian pitkä matka.

    1. Kiitos Villis! Pahoittelut, etten heti vastannut viestiisi. Nyt kun olen harjoitellut tätä opiskelijaelämää jo muutaman viikon, aika tuntuu todellakin hurahtavan. Olen tosi iloinen opiskelupaikastani, tämä oli oikea onnenkantamoinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.