Lehtijutut

Päivitän tänne tekemiäni lehtijuttuja. 

Kiva kun löysit sivuilleni!
Pihlajanmarja-aika

Nyt alkaa olla pihlajanmarja-aika! Siispä marjat talteen pakkaseen joulukranssia varten, tai sitten ihan vaan koristamaan ovenpieltä vaikka kranssina tai kimppuna maljakossa. Innostuin asettelemaan pihlajanoksia vanhaan haravaan. Oranssi harava toimii hyvin marjojen ja vihreiden lehtien taustana.

harava2

harava1

Väsäilin myös työkalut mökillä uuteen järjestykseen. Vanhat välineet, vähän ruosteen puremat, saavat roikkua näkösällä.

maalla mökki2

Mökki Maalla -kesälehdessä oli tekemäni ja valokuvaamani juttu kierrätysmateriaaleista kukkaruukkuina. Puhki kulunut vesiastia ja äidin tekemä vanha luistinkassi pääsivät uuteen käyttöön.

maalla mökki

maalla mökki1

Voi kun tulisi vielä lämmin viikonloppu.  On tämä sää meitä hellinyt, ja sehän on vaan kohtuullista, moisen kesän jälkeen!

Leppoisaa viikonvaihdetta!
———-

Kapsäkkien uusi elämä

kapsäkit

Maalla-lehdessä nro 7 on ohje vanhan matkalaukun tuunaamiseen. Tein siitä neulelangoille ja -tarvikkeille sopivan säilytyslaatikon, joka saa olla esillä olohuoneessamme. Löysin varastoistani vähän pienemmän mustan matkalaukun, jota käytin joskus opiskeluaikoina. Muistona Unkarin-opintoreissultamme siinä on vieläkin Legiposta-lentoposti-tarra :). Laukkuun mahtuu lankoja ja kankaita. Pienin nahkainen kapsäkki on ostettu samaiselta Unkarin-matkalta. Koska solki puuttuu laukusta, se sai uuden elämän kaikkien pienten tilpehöörien säilytysboksina – neulat, mitat sun muut löytyvät siis sieltä.

maalla syksy15b

maalla syksy15

maalla syksy15a

kapsäkit1

kapsäkit2

Kaikenlaisia kivoja juttuja sitä löytyykin vintiltä ja varastoista. Nämä saavat olla paraatipaikalla olohuoneessamme.

Oletko sinulla kotona vanhoja matkalaukkuja uusiokäytössä?