Olohuonepäivitys

IMG_6589

IMG_6592

IMG_6607

IMG_6594

Olemme nyt asuneet uudessa kodissamme noin 12 viikkoa. Ylimääräisen tavaran poisto ja tavaroiden järjestely ovat jo kohtuullisessa vaiheessa.  Tosin autotallimme on täynnä tavaraa, osa menossa mökille, osa kierrätykseen. Kunhan nyt saadaan sitä päätä avattua, täällä sisälläkin  tavarat löytävät lopulliset paikkansa.

Olohuoneessamme on kaksi sohvaa, mikä on aivan liikaa. Olen aloittanut sohvastaluopumispuheet, mutta perheen miesväki vastustaa vielä ankarasti toisesta sohvasta luopumista. Mikäs sen mukavampaa kuin vetäistä koko pituudeltaan sohvalle ja laittaa Pirates of the Caribbean pilvipalvelusta pyörimään… No, kenties joku päivä saadaan tähän olohuoneeseen sopivampi sohva. Toistaiseksi käyn väsytystaistelua, että saisin toisen sohvista pois tukkimasta näkymää ulos puutarhaan (tosin näkymät puutarhaan ovat vielä varsin karut, multakerros maassa ;)).

Olen kyllä jo luopunut ajatuksesta, että kodin pitäisi olla täydellinen. Jossain vaiheessa kovasti yritin, ja kaikki oli tyylillisesti edelliseen maalaisromanttiseen kotiimme sopivaa. Eihän elämäkään ole täydellistä. Jotain säröä pitää olla, ja sehän se tekee elämästä elämänmakuista.

Että sellaisia mietteitä. Mutta yksi parhaista asioista uudessa kodissamme ovat isot ikkunat. Ajatuksena on, että sisätilat jatkuvat terassille ja pihalle yhtenäisenä jatkumona. Töitä vielä riittää, saapa nähdä miten siinä onnistutaan.

Mukavaa loppuviikkoa!

ps. Viimeisessä kuvassa on Jussu-kollimme, edellisessä postauksessa siskonsa Heta. Huomaatko eroa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.