Starligth Blogger Award -ajatuksia

 

Sain ihanan ja haasteellisen Starlight Blogger Award -haasteen Fab Forty Something -blogin Maikulta, täältä klik. Kiitos Maikku! Näitä kysymyksiä nyt makustelen ja pohdin, mitä kertoisin.

 

 1. Mistä olet kiitollinen juuri nyt?

Olen saanut elää rikasta elämää. Rikkaalla tarkoitan elämänmakuista, tapahtumarikasta – täyttä elämää. Välillä aika hektistä, mutta kuitenkin jotenkin oman näköistä. Olen saanut haasteita työelämässä, tehnyt töitä ihanien ihmisten ja merkityksellisten asioiden parissa. Työ on ollut intohimoni.

Olen myös löytänyt elämääni ihmisen, jolle olen tärkeä omana itsenäni, ilman titteleitä.

Kuvittelin aina, että minulla olisi iso perhe – olen itse nelilapsisesta perheestä. Useampiakin lapsia olisi saanut elämäämme tulla, saimme kaksi, ja siitä olen kiitollinen.

Ja ystävät <3.

 

 1. Minkä asian haluaisit muuttaa elämässäsi juuri nyt, jos pystyisit?

Olen ollut hyvin työorientoitunut, ja velvollisuudet ovat tulleet aina ykkösenä. Nyt prioriteetit ovat vähän heittäneet häränpyllyä, kun jätin vanhan työelämän taakseni organisaatiomuutoksen myötä. Olen pyristellyt eroon siitä, että työ määrittelisi minua, sitä kuka olen. Se onkin ollut iso opettelun paikka. Työ on minulle kuitenkin yksi elämän tärkeistä sisällöistä. Haluan tehdä ja etsin parhaillaan merkityksellistä ja innostavaa työtä, johon voisin laittaa osaamiseni ja innostukseni ja jossa saan oppia uutta joka päivä.

Olen elämälle utelias ja haluan säilyttää myönteisen asenteen kaikessa tekemisessä. Tasapaino elämän eri alueiden välillä on kuitenkin tullut tärkeämmäksi kuin ennen.

 

 1. Mikä on sinun mielestäsi elämän tarkoitus?

Tämä olikin aikas hankala kysymys! Mitään maailmoja syleilevää kutsumusta en ole saanut, mutta mielestäni jokainen on tärkeä ja vastuullinen ja voi vaikuttaa pienten asioiden, omien tekojen ja asennoitumisen kautta myös isompiin.

Kenties elämän tarkoitus on olla ihmiselle ihminen. Aina ei siihenkään pysty täydellisesti, mutta yritän muistaa, että kohtaamiset ovat merkityksellisiä. Oma openi ja esimerkkini tällä saralla on ollut ihana anoppini Eila, joka saa jokaisen kohtaamisen tuntumaan erityiseltä.

Kyllä vaan olen joskus vaipunut murheen alhoon ja negatiivisiin ajatuksiin, enkä halua ruokkia niitä yhtään enempää. Toivon että jälkeni jää omiin rakkaisiin ja ystäviin, ihmisiin joita kohtaan. Ja toivon, että se jälki on lämmin ja välittävä.

 

Sellaistahan se on, välillä yhtä räpiköimistä tämä elämä, välillä täynnä iloa ja innostusta. Tänään olikin hyvä päivä mietiskelylle, flunssa koittaa tulla päälle kaikin keinoin, vaikka kuinka rimpuilen vastaan. No, syksyn eka, toivottavasti myös vika!

 

Starlight Blogger Award lähtee eteenpäin kuudelle inspiroivalle bloggaajalle, ja he ovat:

 

Sannan kupla

Lady of The Mess

Koti kaupungin laidalla

My So Called Cypriot Life

Eilen tein

Tarja´s Snowland

 

Ihanaa viikkoa!

 

The Starlight Blogger Award is to highlight and promote Inspiring Bloggers.

 

Here are the rules for the Starlight Blogger Award:

 

1. Thank the giver and link their Blog to your post.

 

2. Answer the 3 questions given to you.

 

3. Please Pass the award on to 6 or more other Bloggers of your choice and let them know that they have been nominated by you.

 

4. Include the logo of the award in a post or on your Blog please never alter the logo and never change the rules.

8 thoughts on “Starligth Blogger Award -ajatuksia”

 1. Kiitos… tämä onkin haastava haaste, ja pistää jälleen miettimään elämän tärkeitä asioita. Tartun tähän oikein mielelläni 🙂
  Mukavaa marraskuuta sinulle <3

 2. Kiitos haasteesta, mutta nyt joudun sen skippaamaan – nimittäin olen siihen viimekuussa vastannut – tosin pari kysymystä oli erilaisia – mutta nuo sinun vastattavaksesi saamasi kysymykset ovat minulta lähtöisin;)
  Kiva oli lukea vastauksiasia – näiden haasteiden kautta löytyy aina uusia puolia meistä kaikista <3

 3. Onkin pirullista, miten paljon työ määrittää ihmistä. En epäile, etten olisi työssäni hyvä, vaan epäilen aina riitänkö muille. Sehän on ihan väärä ja uuvuttava malli ajatella. Sen sijaan uskon sun löytävän hyvän duunin ja nauttivan siitä! Ja ihan mahtavaa, että tutustuimme, vaikka aina ei edes ehdi suurinpiirtein moikkaamaan…

  1. Huomasin juuri Maikku, etten ollut tähän viestiisi vastannut, pahoitteluni! (liian monta sähköpostiosoitetta). Ilahduin jälleen, kun luin tämän kommenttisi. Ihanaa kun tutustuimme, ja varmasti nähdään vielä monesti. Halaus ja tsemppiä kevään rutistukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.