Tervetuloa!

Tervetuloa Kotona paras -blogiin! Blogin takana on nyt kaksi tekijää, Heli ja Maarit. Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä, sillä tunnemme toisemme jo monen vuoden ajalta. Olemme tehneet yhdessä töitä aikaisemmin, ja nyt pääsemme jakamaan luovia ideoita myös teille blogin lukijoille. Kiitos kun vierailit Kotona paras -blogissa!

Kuva: Hanne Manelius

Heli

Kirjoitan juttuja puutarhasta, käsillä tekemisestä, kodin sisustamisesta ja kesäkodin remontoinnista.

Olen kahden nuoren äiti, ja nelihenkiseen perheeseemme kuuluu myös kaksi kissaa, Heta ja Jussu. Asumme Espoossa, ja kesäisin vietämme paljon aikaa kesäkodissamme Keski-Suomessa.

Odotan keväällä sitä hetkeä, kun pääsen istuttamaan kasveja puutarhaan. Rakastan myös käsillä tekemistä ja kaikenlaisten luovien ideoiden toteuttamista.

Kiva kun kävit Kotona paras -blogissa ja tervetuloa uudelleen! – Heli

Maarit

Kuva: Maaritin kotialbumi

Kotona paras on kuin minun mottoni. Minulla on kaksi kotia, toinen Espoossa ja toinen Etelä-Karjalassa oleva mökki. Puuhaan mielelläni kaikenlaista niin ulkona kuin sisällä. Aloitan yhtä, siirryn toiseen ja lopulta löydän itseni ihan muualta. Kottikärryt ovat unohtuneet polulle, puutarhasakset kiven päälle ja työrukkasia on siroteltu ympäriinsä. Ei ehkä tehokasta toimintaa, mutta ah, niin terapeuttista!

Olemme rakentaneet mieheni kanssa kaksin mökin rantasaunaa viime keväästä lähtien. Apuna ovat olleet kaksi aikuista lastamme tyttö- ja poikaystävineen. Tontilta kaadetuista puista on itse sirkkelöity lautoja ja tuvan lattialankut ovat nyt sahalla kuivumassa. Tänä kesänä on tavoitteena ottaa ensimmäiset löylyt ja päästä sisustamaan pientä saunatupaa. Kerron täällä blogissa, millaiseksi pitkäaikainen haaveemme lopulta valmistuu.

Pidän myös ruuanlaitosta ja leipomisesta. Hellin rakkaitani tutuilla ja uusilla mauilla ja tuoksuilla. Rakastan hetkeä, kun perhe aterian jälkeen pöydän ääressä keskustelee raukeasti ruuan rippeitä padoista etsien. Kokiksi en itseäni tohdi kutsua, mutta jaan mieluusti blogin lukijoille reseptejä ja ruokakokemuksiani.

Tapaamisiin täällä Kotona paras -blogissa! -Maarit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.