Toukokuuta!

olkkari2

Ihanaa toukokuuta! Täällä Espoossa ensimmäinen toukokuun päivä on näyttänyt parhaat puolensa. Istuimme tänään Vapun päivänä ulkona kotiterassilla syömässä. Avasimme samalla grillikauden, kun pääsimme kokeilemaan uutta kaasugrilliä. Kyllä vaan, nyt on kesäkeittiövarustelu karannut lähes lapasesta, siirryimme nääs hiilipallogrillistä kaasugrillin.  No, vähänkös on ruuan laitto ulkona helpompaa ja nopeampaa kuin hiiligrillillä :).

Onpa ollut mukava vappuviikonloppu. Aaton vietimme ystäväperheiden kanssa Kirkkonummella. Perinne on jo lähes 14-vuotinen. Ihan mahtavaa, että  jotkut perinteet ovat jatkuneet, vaikka meidän perhe on muuttanut tässä välissä Kirkkonummelta Vihdin kautta Espooseen.

olkkari3

Saimme perjantaina, sopivasti ennen vappua, myös pari uutta keittiöntuolia. Kaipasimme ison ruokapöytämme ympärille paria lisätuolia, ja tilasin nämä jo pidempään ihastelemani Philippe Starckin Kartellille suunnittelemat Masters-tuolit Stockkan Hulluilta päiviltä. Kaksi mattamustaa Mastersia sopii mielestäni ihan mukavasti näiden 50-luvun kauniiden pinnatuolien joukkoon.

olkkari4

olkkari6

olkkari7

olkkari8

Heta lähes piiloutuu mustan pinnatuolin suojiin. Jussu vetelee sikeitä sohvalla, joten rauha maassa!

olkkari5

Mitä parhainta toukokuun alkua!


Happy first of May! I hope you have been celebrating this wonderful weekend and enjoyed the Spring! We’ve had lovely weather the whole weekend.

We got these lovely Kartell Masters Chairs on Friday. I found these at Stockmann’s Crazy Days. I think they go well together with our old black 1950´s chairs.

Have a wonderful first week of May!

Heli